Gastenboek
Toont 120 - 150 van 374 resultaten Bericht toevoegen
Naam Bericht
Spits
Geplaatst op Wednesday 18 May 2011, 20:32
normaal begint de competitie begin september, omdat wij de eerste match vrij zijn ivm blommencorso
 
Spektakelstuk
Geplaatst op Wednesday 18 May 2011, 15:51
Vrijdag avond word er op ons trainingsveldje, @ camping de Lorhaai duss de beslisings wedstrijd gespeeld om het kampioensschap van de eerste klasse, Krochten Boys vs Liesbos 2. Het eerste fluitsingaal zal al om 18:30 klinken. Meschien wel een mooi uitje om het bier pijl nog eens wat op te krikken en te kijken tegen wat voor teams wij over twee seizoenen spelen. aangezien ik aan neem dat wij komend seizoen Promoveren!! Wanneer begint de competitie eigenlijk weer?
 
Ostaayenseboys sluit competitie sensationeel af.
Geplaatst op Wednesday 18 May 2011, 15:46
Uit de laatste drie wedstrijden wist men 7 punten te behalen tegen niet de drie minste tegenstanders. Begin mei stond men in de wei tegenover het veel hoger geplaatste wiga 2. Ostaayen had het de eerste helft erg mogelijk en werd compleet weg gespeeld. We mochten blij zijn dat we met rust slechts met 1-3 achterstonden. In de rust werden alle neuzen weer dezelfde kant op op gezet en de tweede helft werd over een andere boeg gegooid. Wiga werd de tweede helft afgetroefd door een veel feller ostaayen wat gebrand was op een resultaat. De winst had er voor ostaayen nog in gezeten maar was misschien wel teveel van het goede geweest, eindstand 3-3. De week erop werd er gevoetbald tegen de vrienden van de Kpj Achtmaal. Vorige keer werd het tegen tien kpjers 12-1 in ostaayens voordeel en deze editie tegen elf kpjers bleef dé teller op tien steken. Door een mis communicatie in ostaayens verdediging wist de kpj hun eer nog te redden met een doelpuntje. De laatste wedstrijd werd thuis gespeeld tegen Ona wat de vierde plaats in de ranking in nam waar ostaayen 11e stond met nog twee teams onder zich. Tegen Ona werd er lustig op los gecombineerd en binnen no time stond ostaayen met 2-0 voor. voor rust wist ostaayen er nog drie binnen te tikken. De tweede helft werd beheersd uitgespeeld en met nog twee goals bekroond, met één van deze wist Billy zijn hatrick te voltooien. Door deze winst in de laatste speel ronde steekt ostaayen kpj liesbos 5 nog snel voorbij waardoor het als tiende eindigd dit voetbal seizoen.
 
Spits
Geplaatst op Wednesday 11 May 2011, 15:43
FC-Ad-M

Ad Michielsen en kornuiten
slimpie Wink
 
Joeri de Kempingsloerie
Geplaatst op Wednesday 11 May 2011, 12:13
10-1 gewonnen van FC Adje? ik docht dat er 5-1 verloren ston in da verslag.
 
klein duimpje
Geplaatst op Monday 09 May 2011, 16:27
duim omhoog voor de ostaayenseboys! 10-1 tegen kpj-ad m
 
Ostaayen vs fc Adjuh
Geplaatst op Tuesday 12 April 2011, 15:29
Waar aan het begin van dit seizoen alle zeilen nog wekelijks moesten worden bij gezet om tot een selectie van elf man te komen voetbald Ostaayen nu in de omgekeerde wereld. Ondanks het ontbreken van twee vaste pionnen beschikte Ostaayen over maar liefst 4 wissels tegen Fc Adjuh en Cornuiten. Nadat Jef zijn Ostaayense Roots definitief lijkt te hebben gevonden was het afgelopen zondag de beurt aan Jochem Jespers om eens te ruiken aan het gezellige voetbal geweld van het wild voetbal bij de Ostaayense Boys. En hij deed dit verdienstelijk wij hopen hem dan ook vaker terug te zien zo ook Hereijgers Nick waarvan wij het zeer waarderen dat hij zich zelf de zondag morgen toch zo vroeg uit bed wist te lichten. Zijn debuut in de Groene hoofdmacht van Achtmaal lijkt aanstaande! De jeugd heeft de toekomst en zo ook geld dit voor vv Ostaayense Boys, zulke jonge mannen van achtmaalse komaf zijn toch waar wij het in de toekomst van moeten gaan hebben. Tegen KPJ Made liet ostaayen zich de eerste helft mee slepen in het tragische gemekker van de Maai, in het eerste kwartier had ostaayen meerdere kansen op de openingstreffer laten liggen en had het zo al 3 a 4 -0 kunnen staan. Helaas kon er niet door worden gedrukt en halverwege de eerste helft stond Ostaayen door twee zeer ongelukkige treffers tegen een achterstand van 0-2 aan te gapen. Nog voor rust kwam Ostaayen terug in de strijd, Stefan S zocht met de bal de achterlijn op en legde perfect af op Jef, die zo onbekwaam als hij is de bal totaal verkeerd raakte die op zijn beurt bij Toby T. in de voeten viel die deze dan toch nog het laatste zetje kon geven 1-2. Juist voor aan de thee werd begonnen scoorde Made nog de 1-3. In de rust werden er wat taktische wissels toegepast en met een gereorganiseerd elftal ging ostaayen het nog eens proberen. De tweede helft leek ostaayen wel in een 4-0-6 systeem te spelen wat de druk op Ostaayens verdediging deed toenemen. Slecht twee keer hoefde ostaayens goalie de bal nog maar uit het netje te vissen waarvan één keer er onterecht werd gescoord. In de voorhoede wist men de bal ook niet meer tussen de palen te krijgen wat de eindstand van 1-5 opleverde na 90min voetbal.

De komende twee weken word er door the canons niet gevoetbald. Het resterende programma bestaat nog uit drie wedstrijden op de volgende data, 1 Mei Ostaayen vs Wiga 2 om 9:00!! 8 Mei Ostaayen vs KPJ Achtmaal om 10:00 en de laatste match van dit seizoen zal waarschijnlijk worden gespeeld op zondag 15 Mei om 10:00 thuis tegen ONA.
 
Razende R.
Geplaatst op Thursday 07 April 2011, 16:01
Een opvallende uitslag uit afgelopen voetbalweekend

KPJ Made - Dula 5-1

Niet onderschatten duss!
 
aJipieJaaJaaJipieJipieJee
Geplaatst op Tuesday 05 April 2011, 13:33
Het is zoon overwinning waar over vijftig jaar nog over gepraat word. In de achtmaalse strijd der titan bleef ostaayen als winnaar fier overeind staan. Wat de meeste cannons uiteraard enjoyde. Al vroeg in de wedstrijd bleek dat er bij de tegenstander personen bij waren die het minder enjoyde. Met een antivoetbal beleid probeerde een enkele niet enjoyer te redden wat er te redden viel maar het lek bleek niet te dichten. Ostaayen zette aanval na aanval op en alle doelpunten beschrijven is haast onmogelijk. Opmerkelijkste goal is die van Ostaayens keeper. Deze kwam het veld even overgestoken voor het nemen van een vrije trap welke hij zelf bekwaam afrondde. De groene krijgsmacht speelde met veel lef en joy waarvoor ze werden beloond met een twaalf nul overwinning op De KPJoy Achtmaal. Over twee weken mogen we wederom aantreden op Ostanello vs de KPJoy. Eerst word er zondag om tien uur één match afgewerkt tegen FC Adjuh uit de Maoi.
 
Supprter
Geplaatst op Tuesday 29 March 2011, 10:44
hooligan:
zal nie mee vallen om de 100e te maken tegen want ze hebben dr nou al meer dan 100 tegen.
 
Nieuwsflits
Geplaatst op Tuesday 15 March 2011, 22:22
Het valt bijna met geen letter meer te betypen. Vol ongeloof stapte the canons zonder weer eens zonder punten van het veld af. Het nijpender gebrek aan personeel is de laatste wedstrijden goed opgevangen. Op de vraag aan ona spelers of ostaayen negentig minuten lang de bovenliggende partij waren geweest zullen zij alle vol mondig jah moeten antwoorden. De eerste helft werd vooral op het midden veld uit gevochten. Enkele corners aan beide zijde troffen geen doel. Ona schoot één maal op de paal en ronnie g. wist namens ostaayen knap vanaf een meter of twee voor open doel op de lat te schieten. De tweede helft werd er grotendeels ver van ostaayens doel gevoetbald. Elke tegen aanval van ona werd door de solide verdediging die weer stond als één huis in de kiem gesmoord. Op één poging na wat gelijk resulteerde in een 1-0 achterstand halverwege de tweede helft. De bal waaide over de verdediging en met twee tegen 1 op ostaayens goalie speelde ons het handig uit. Toen twee minuten later de 2-0 ook nog werd gescoord vanuit een buitenspel situatie in de kluts voelde het helemaal als een onrecht. Ostaayen hield het heft desondanks in eigen handen en bleef nadrukkelijk opzoek na het doelpunt. De eretreffer kwam op naam van Dave K. die me met één droge knal de keeper wist te verassen. Enkele kansen op de gelijkmaker bleven nog onbenut voor het laatste fluit singaal klonk. Komende tegenstanders kunnen hun borst iig nat gaan maken want het dubbeltje zal dit seizoen toch ook nog welleens onze kant op gaan vallen?

 
Hooligan
Geplaatst op Tuesday 15 March 2011, 11:05
as ut mee zit kpjers un puntloos seizoen en make wij de hondurtste tegegoal tege zullie,
 
Rohoco
Geplaatst op Tuesday 15 March 2011, 10:52
volgende 4 wedstrijden twaalf punters denk! nu vier keer op één rij thuis match Ostaayen rules! sunday the 27the breakdown@tbw ft the koekert his birthday bash¿¡¿¡
 
cannon
Geplaatst op Sunday 13 March 2011, 13:07
vandaag zijn ze er weer goed vanaf gekome mar de volgende 3 wedstrijden zen 9 punters godverdomme!
 
Belgische bourgonder
Geplaatst op Wednesday 09 March 2011, 15:55
Wordt zondag weer een bakje bier denk, heb vernomen dat onze elftal leider ja ja jarig is
 
La Gazello Ostaay-i-O
Geplaatst op Monday 14 February 2011, 16:16
The Cannons wisten het goede verzorgde spel van vorige week door te trekken na de match van afgelopen zondag. Er kon zelfs met 11 man en een vlag man en vrouw worden afgetrapt waarvoor wij allen alleen al een dikke pluim verdienden. Aanvankelijk leek het erop dat de tegenstander in Oud Bout zlef maar 8 personen op had getrommeld maar juist voor het eerste fluitsignaal stonden aldaar ook 11 personen in de wei. Ostaayen begon goed aan de match. Dicteerde het spel eigenlijk de gehele eerste helft wat een fors aantal schot kansen opleverden die echter niet werden benut. Tot drie maal toe wisten The Cannons zelfs een man in een 1 op 1 situatie vrij te spelen tegen over de Belgischie keeper, da's lap ej. Helaas werden ook deze, door sommige al als een goal getelde, kansen niet benut. Als je zelf niet scoort doet de tegenstander het, en zo geschiede het. Door een knappe goal 1-0 achter een door een onfortuinlijke listige lob zelfs 2-0 achter. Dit kwam als een onverwachte klap recht in het gezicht voor de meeste van ons. Voor rust wist Stefan S. het netje nog wel te vinden waardoor ostaayens overgrote veldoverwicht enigzins terug te zien was in de score.
En de tweede helft was eigenlijk een kopie van de eerste alleen vond Stefan s. na knap doorzetten de paal in plaats van het netje. Nadat de Platte was bekomen van megasprint en snoepduik in het diepe vond de scheids het ook wel wellentjes.


Winaar van de eerste rik avond was Dré Jacobs met maar liefst 154 punten. Gevolgd door Pieter dictus 140 punten en Edward v. Laerhoven tekende voor een derde plaats met 126 punters.


20 Februari word er om tien uur thuis gevoetbald tegen de Wegenbouwers uit Jacobs,


 
la gazetto dello sport
Geplaatst op Saturday 12 February 2011, 20:03
morgen die matcho tegen die fordjes 3 punten voor vvo!!
 
bron: Voetbal international
Geplaatst op Thursday 10 February 2011, 21:36
Wel een feit te melden dat de piet nog een doorlopend contract heeft tot medio zomer 2013, dus zal de fifa met de directie rond tafel moeten om een flink bedrag weg te moeten leggen wil men deze topper inlijven
 
fifa
Geplaatst op Thursday 10 February 2011, 20:55
geachte ostaayense boys graag vernemen wij de gegevens van de vlagger die afgelopen zondag op de ietwat krakkemikkige accomodatie van cvjvk vlagde aan de zijde van de groene grootmacht uit ostaayen. Dit omdat we nog enkele personen zoeken voor het komende EK voor de arbitrale ondersteuning. We hadden namelijk een onopvallende scout aan het veld staan en die tipte ons hierover. We weten alleen dat zijn naam pietje is en 1 gebroken hand had omdat hij schijnbaar niet kan fietsen...BiggrinBiggrin
 
rikkert
Geplaatst op Thursday 10 February 2011, 20:25
hoeveelste sta ik met het rikken verrekte mongols!
 
hihi
Geplaatst op Thursday 10 February 2011, 17:20
Pietje kan zn haar beter opknotte tijdens het fietsen, dan hangt het niet voor zijn ogen wanneer hij van een steile berg af rijd, dit kan hem helpen bomen ontwijken hihi
 
rara
Geplaatst op Thursday 03 February 2011, 21:23
wie gaat er dan in Piet zen plek kotsen den zondag
 
supporter
Geplaatst op Wednesday 02 February 2011, 17:41
Daar gaat het kampioensschap Sad
 
insider
Geplaatst op Wednesday 02 February 2011, 13:15
heb opgevangen dat sterspeler piet r zijn hand heeft gebroken met het fietsen. De wielerfederatie is al aangeklaagd door de groene grootmacht uit ostaden
 
Netty
Geplaatst op Saturday 29 January 2011, 14:08
Heb uit betrouwbare bron vernomen dat dhr pietje voortaan z'n haar in een knotje doet en een haarnetje opzet als hij gaat voetballe,zodat de inhoud van z'n maag vrij verloop heeft als het eruit kom
 
rara
Geplaatst op Tuesday 25 January 2011, 16:53
zal pietje komende zondag weer moet kotsen???????????????
 
Questionne
Geplaatst op Monday 17 January 2011, 17:10
spele wij tege liesbos in rukven
 
Opgeven Teerfeest & Rikconcours Ostaayense Boys nieuwsflits
Geplaatst op Tuesday 28 December 2010, 11:25
Allereerst willen wij van VV. Ostaayense Boys iedereen alvast een gelukkig gezond en sportief 2011 toewensen.
Traditie getrouw trappen de Ostaayense Boys het nieuwe jaar af met het TeerFeest. Zo ook in 2011 op 15 Januari bij De Toekomst in Achtmaal. Al onze leden(spelende, rustende, actieve) zijn hierbij van harte uitgenodigd. Opgeven kan tot en met 8 Januari bij Ronald E. 0653967471. Gelieve hierbij te vermelden met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. 's Middags om 1u vind de aanvang plaats van de spelmiddag onder het genot van een hapje en een drankje. Er kan ook om 18:00 aangesloten worden voor het Diner. Rond 18:30 zal er gezamelijk aan worden geschoven. Na het Diner staat natuurlijk de feestavond ook nog op het programma. Opgeven dus!!

Februari is de maand van Ostaayense jaarlijks Open Achtmaals Rikconcours. Dit jaar vinden de gezellige rik avonden plaats op 7 & 14 Januari bij de Toekomst in Achtmaal. Opgeven kan op de avonden zelf van 19:30 to 20:00.


 
timberwolfstreethooligan
Geplaatst op Tuesday 21 December 2010, 17:43
opening tbwstreet word besproken met de eindejaarsvergadering
 
ed pet
Geplaatst op Saturday 18 December 2010, 12:55
el canino hahahaha
 

<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Zoeken