Gastenboek
Toont 150 - 180 van 374 resultaten Bericht toevoegen
Naam Bericht
onnozelaar
Geplaatst op Friday 17 December 2010, 17:57
El CANINOOOOOOO!!!!!!!!!
is niet langer welkom in mijn toko
 
bestuur
Geplaatst op Monday 13 December 2010, 20:52
wegens omstandigheden is de eindejaarsvergadering niet bij de toekomst maar bij cafe bar dancing van d'n onnozelaar aan de achtmaalseweg 178
 
Het bestuur
Geplaatst op Saturday 11 December 2010, 15:12
Geachte leden, hier datums om in uw agenda te noteren:

27 dec 2010 Eindejaarsvergadering

15 Januari 2010 Teeren

7 en 14 Februari 2010 Rikken

Alle genoemde evenementen vinden plaats in arena "de toekomst"
 
timberwolf
Geplaatst op Tuesday 07 December 2010, 15:56
o het heerlijk avondje is gekomen het avondje van de timberwolfs of wanneer ist? hoor nog verdacht weinig in de wandelgange
 
Latest Nieuwsflits
Geplaatst op Saturday 27 November 2010, 10:42
ZUNDERT - Een voorbijvliegende meeuw was hij aan het bestuderen toen de bal prompt vanuit een corner bij de platte tegen zijn hoofd aan werd geschoten. Half nuchter als hij was plaatste hij de bal net buiten het bereik van de keeper die bij deze kansloos was.


De platte nam zijn boys nog maar eens mee op sleeptouw met deze weergaloze actie noteerde hij namelijk de 2-3 eindstand. Voor de tweede opeenvolgende keer nam Ostaayen de 3punten mee na huis. Na een kwartier spelen op het slechte veld in de liesbos kwam Ostaayen 1-0 achter. Ostaayense keeper werd verast door een schot van grote afstand wat zomaar over hem heen waaide. Voor rust werd dit echter al weer recht gezet. Ronnie G. trof 2x doel. De eerste keer 1op1 met de keeper en de tweede was een afvallende bal van de keeper. Ostaayen verzuimde de score verder uit te bouwen en bezweek na een kwartier in de tweede helft onder de aanhoudende druk van de tegenstander, 2-2. Vanaf deze tegengoal stond iedereen weer met de punt na voren waardoor de 3 punten toch nog mee na huis gingen.

Komende zondag tegen de KPJ, een mooie gelegenheid om aan het doelsaldo te werken.
 
De Un-Identified Keep,
Geplaatst op Thursday 25 November 2010, 16:10
L-0
 
spits
Geplaatst op Thursday 25 November 2010, 11:09
@ vliegendekeep!

zet je naam er gewoon bij dan wit ik waar ik die €100 moet halenTongue
 
Pieter K.
Geplaatst op Wednesday 24 November 2010, 17:02
hoorde net dat de aanvoerder van de KPJoden 7 wedstrijden schorsing heeft gekregen naar aanleiding van het bijten van zijn tegenstander. kan iemand dit bevestigen?
 
De vliegende keep,
Geplaatst op Wednesday 24 November 2010, 10:15
Ik zou er zo 100euro op inzetten dat wij ostaayen er na 90 min. meer als 15 in hebben hangen, ECHT WEL!
 
Jan van Halst (en Humberto Tan)
Geplaatst op Wednesday 24 November 2010, 09:16
Jongens pas op dat jullie zondag tegen KPJ Achtmaal niet in de messen lopen! Dat KPJ is een levensgevaarlijke counterploeg, met veel voetballend vermogen op het middenveld en een aantal klasbakken voorin. Voetballen ook altijd vanuit een sterke organisatie. Echt een lepe ploeg in opbouw, waar nog veel topploegen het moeilijk mee zullen krijgen. Stuk voor stuk spelers die het verschil kunnen maken. Maar als echt alles mee zit voor jullie, kunnen jullie misschien een puntje pakken. Maar reken maar op niks.
 
Rvc de Baronie
Geplaatst op Sunday 21 November 2010, 18:22
Beste Cannons from O-o-ostaaye

heb net alle uitslagen gezien. als jullie deze stijgende lijn volgen zijn jullie kanshebber voor het kampioenschap.

succes!


Rvc de Baronie '97
 
Toby,
Geplaatst op Thursday 11 November 2010, 10:28
Ja ja de spreekwoordelijke ban is gebroken heur! En met de opening van disco timberwolf in het verschiet kan mijn weekend al niet meer kapot! Zondag ona moet te doen zijn nu we toch op dreef zijn.
 
r koeken
Geplaatst op Monday 08 November 2010, 20:39
rij de platte kar alvast maar buiten!! BiggrinBiggrin
 
o o ostaaye
Geplaatst op Monday 08 November 2010, 07:13
Eerste 3 punte weer in de pocket!!
 
For those who can't wait:
Geplaatst op Monday 25 October 2010, 18:51
Ostaayense Boys nieuwflits
Voor The Canons scheen er afgelopen zondag weer eens licht aan het eind van de donkere tunnel. Tijdens het verzamelen bij de toekomst werd al duidelijk dat we voor het eerst dit seizoen met 11 man op het veld zouden staan.
Mede door de aanwezigheid van onze nieuwe kracht Jack D, die overigens aan het begin van zijn nieuwe voetbal cariere al best een geave bal bleek te kunnen raken. Vol goede moed werd er dus koers gezet richting de nieuwe thuisbasis van Jacobs Wegenbouw. Jack D. werd op de rechterflank gepositioneerd. Roy K. verliet hiervoor zijn geliefde stek en ruilde deze in voor een plaats naast Stefan S. centraal op het middenveld. Iets wat beide heren goed op pakte. De solide verdediging bleef in stand met Jos M. als voorstopper, De Platte als extra slot op de deur en links en rechts van hun Pietje R. en Niels V.

Spitsenduo Ronald E. en Ronnie G. vormden de vertrouwden voorhoede.

Gellukkig singaleerden we na enkele weken van afwezigheid Jeroen v.d.B. ook weer op de linkerflank. Ron v. H. vormde in dit geheel als keeper in opleiding de 11e man.

Ostaayen kwam in de eerste 20 min. op een 0-2 voorsprong. Stefan S. omzeilde met een fraaie curve de voor een vrij trap opgestelde muur van jacobs wegenbouw, aldaar 0-1. Enkele minuten later wasdaar Ronnie die een klutsbal het laatste zetje gaf, 0-2. Op slag van rust kreeg Ostaayen de 1-2 nog om de oren. Hiervoor had Niels ons al voor erger behoed door de bal al 2maal van de achterlijn te halen.

Na rust werd er op sportieve voet door gevoetbald. Ostaayen zag de

wegenbouwers langszij komen 2-2. Maar nem zelf toch het heft weer in handen, Ronni zorgde voor de 2-3 voorsprong. Helaas kregen de mannen van Jacobs een kado waar het srtikske nog omheen zat van de scheids, uit een onterechte penalty scoorden zij de 3-3. Op basis van de wedstrijd was een puntenverdeling terecht geweest voor beide teams. In de slot minuten werd Jacobs echter op nog een kado gepresenteerd, ditmaal van Ostaayens kant. Goalie Ron kwam ver uit zijn goal om een over de verdediging heen vallende bal weg te werken, en deed dit ook priman. Toen de bal echter net van zijn voet vertrokken was kwam daar De Platte aan cultifatere die vol tegen de bal omhoog liep. Die door deze onverwachte kaats Knudde-achtig in het goal van Ostaayen rolde. Eind uitslag 4:3 in het nadeel van Ostaayen. 
Nieuwflits woensdag 20 oktober
Geplaatst op Wednesday 20 October 2010, 16:38
In sneltreinvaart fietsen we door de laatste 3 wedstrijden van Ostaayen heen. Drie weken geleden speelde The Cannons hun 3e competitiewedstrijd uit tegen het eerste van KPJ Liesbos. Dat we toen voor het eerst met tien man op het veld stonden was al een kleine opsteker. Ostaayen gaf zich niet zomaar gewonnen maar werd toch met een 0-9 verlies terug na Achtmaal gestuurd. Vorige week was daar de grensoverschijdende topper tegen Ford. Helaas besloot de Platte onderweg na de match een koerser te vellen en dus werd er met 9 man afgetrap en het is duidelijk dat Ostaayen ingespeeld raak op het voetballen met 9 man. De wedstrijd ging gelijk op en het spel heen en weer. Ostaayen kwam knap op voorsprong. Halverwege de eerste helft was daar de tiende man Dave K. die helaas geen potten meer kon breken. Na 90 min had ford er toch 3 meer (5) in liggen als ostaayen (2) Afgelopen zondag werd er thuis gevoetbald tegen Charles-van-Jan-van-Keeje. Dit keer stond Ostaaye met 10 man op het veld. In de romelige beginfase voelde de Platte zich genoodzaak in de eigen 16 zijn persoonlijke tegenstander neer te schoffelen wat Ostaayen duur kwam de staan. De penalty was een feit en daarmee de 0-1 achterstand ook. Ostaayen stak een tandje bij en kwam na een 1 op 1 situatie van Ronnie G. langzij 1-1. Begin tweede helft pakte Niels V. nog gauw een gele kaart mee en even later zette de platte zijn fout van eerder in de wedstrijd weer recht. Uit een corner gaf hij onbewust al zittende op zn knieen met zijn kont de bal het laatste zetje en ostaayen stond wel een half uur lang 2-1 voor. In de laatste 5 minuten werd de wedstrijd toch nog uit handen gegeven. Ostaayen kreeg te makkelijk de 2-2 en 3-2 nog om de oren waardoor het helaas weer met legen handen stond

 
ha octo
Geplaatst op Wednesday 29 September 2010, 16:08
we zen nie verder gekome dan un 0-0 jammer genog
 
octopussy
Geplaatst op Saturday 25 September 2010, 14:55
heb net mn voorspelling weer gedaan en jullie gaan morge winne jongens !
ik voel t aan mn zuignappe
 
The Uncut Version
Geplaatst op Thursday 23 September 2010, 16:10
Afgelopen zondag stond zowel de 2e match van dit seizoen op de agenda als de eerste thuis wedstrijd. Na vorige week met 8 man een kansloze pot toch te hebben gespeeld, uit op het prachtige nieuwe sportpark van wiga 2 moest er ditmaal aangetreden worden tegen Dula.

Dat Dula een lastige tegenstander is was voor aanvang al bekend. Het kon alle kanten op. Een opsteker ten opzichte van vorige week was dat we ditmaal wel met 11e aanwezig waren. Jammer genoeg was men door blesureleed alsnog genoodzaakt met 9 man te beginnen. De eerste helft werd het dan ook finaal kwijt gespeeld door Dula. Erg jammer, want na de thee lieten The Canons zien een aardige pot te kunnen voetballen. Ostaayen streed voor wat het waard was. Stefan S. voorop in de strijd die zichzelf beloonde met 2 goals na 2 puike acties. Gezien het wedstrijd beeld van de 2e helft had Ostaayen meer verdiend. Achterin werd minder weggeven op een enkele goede uitgespeelde kans voor de tegenstander na. Helaas moest J.v.d.B. na flink doorbijten toch gebleeseerd uitvallen. De Pino reageerde attend en besloot zich toch nog om te kleden om De Groene Krijgers een handje te helpen. Volgende wedstijd vind plaat op 3 oktober. Er word UIT gevoetbald tegen Liesbos 1. aanvang wedstijrd 9:00!
 
Ostaayense Boys - Dula
Geplaatst op Wednesday 22 September 2010, 15:46
ZUNDERT - Zowel de tweede match van dit seizoen als de eerste thuis wedstrijd stond afgelopen zondag op de agenda.


Na vorige week met acht man een kansloze pot toch te hebben gespeeld, uit op het prachtige nieuwe sportpark van Wiga 2, moest er ditmaal aangetreden worden tegen Dula. Dat Dula een lastige tegenstander is was voor aanvang al bekend. Het kon alle kanten op. Een opsteker ten opzichte van vorige week was dat we ditmaal wel met elf aanwezig waren. Jammer genoeg was men door blessureleed alsnog genoodzaakt met negen man te beginnen. De eerste helft werd het dan ook finaal kwijt gespeeld door Dula. Na rust lieten de canons zien een aardige pot te kunnen voetballen. Ostaayen streed voor wat het waard was. Stefan S. voorop in de strijd die zichzelf beloonde met twee goals na twee puike acties. Gezien het wedstrijd beeld van de tweede helft had Ostaayen meer verdiend. Achterin werd minder weggeven op een enkele goede uitgespeelde kans voor de tegenstander na. Helaas moest J.v.d.B. na flink doorbijten toch geblesseerd uitvallen.

Programma

Volgende wedstrijd vindt plaats op 3 oktober. Er word uit gevoetbald tegen Liesbos 1. Aanvang wedstrijd 9:00.
 
Te laat dus niet geplaats maar alsnog
Geplaatst op Friday 17 September 2010, 15:38
Ostaayense Boys nieuwsflits
Kevin S. mag zich Koning Grevel noemen. hij wist de meeste visse na het oppervlakte te loodsen van het Grevelingemeer. Makreel fanaat Roy K. weet naast enkele weiting slechts één makreel binnen te hengelen. Witvis expert Ronald v. N. zonder enkele beet afgedropen, de rest was niet ontevreden over hun vangst. Er werd op enkele scholle en een makreel na grotendeels weiting uit de put gesleurd.

Dag erna werd de eerste competitiematch gespeeld, uit tegen Wiga 2. In het koude en guure weer was al gauw overduidelijk dat 1 op 1 Ostaayen Wiga 2 ruimschoots overklasste. Helaas stonden de canons maar met 7 man op het veld en was er dus geen beginnen aan tegen de 25 fanatieke Wiga spelers. Desalnietemin slaagde Ostaaye erin om de doelstelling voor de wedstrijd te halen. Dit was namelijk van de nul af komen. Piet R. schoot een prachtig beken balletje vanaf de middenstip over de ver uit zijn goal in slaap gevallen keeper van de Wiga. Hulde voor deze prachtige goal! Wiga kwam niet echt door het ostaayens blok. toen men na een half uur slecht 3 keer had weten te scoren ging men ver vanuit de 2e en zelfs 3e lijn schieten. Dit was voor de aanwezige boys niet meer te belopen. 19 September word er thuis gespeeld tegen Dula, hopelijk wel met 11 man!

 
hendrik h
Geplaatst op Monday 13 September 2010, 17:29
goed bezig manne lekker gespeeld dat was weer een leuk potje o o o ostaaye
 
gelucksvisserke
Geplaatst op Saturday 04 September 2010, 21:37
OPGELET!! heren van de Ostaayense Boys, we zijn VERPLICHT veul vis op de H H te vangen, zodat de onozele jongen zijn gasten in z'n niewe rauw(vis)bouw zaaltje zijn gasten kan verwelkomen met een lekker stukje Ostaayense nieuwe.en henke zal zingen met me 30 tonnen vissen
 
R. R.
Geplaatst op Wednesday 01 September 2010, 17:49
Mega toffe kermis
Ostaayense Boys nieuwsflits

ZUNDERT - Allereerst iedereen bedankt die op welke manier dan ook een steentje heeft bij gedragen aan het tot stand komen van de jubilerende Kermis.


Vrijdag avond stond wat harde muziek op de agenda. Verschillende regionaal bekende dj’s waren uitgenodigd om hier een plaatje te komen leggen.

De zaterdag avond was uiteraard gereserveerd voor de Crazy Shower Party! Bekende Vlaming Sam Gooris stal met een daverend gezellig optreden menig vrouwenhart en de zaterdagavond was dan ook weer een schot in de roos. Zondags werd er geschoten op doel. Het vorig jaar opgezette zeepvoetbal groeide de tweede editie van tien naar achttien teams, van een naar twee velden en met zes dames teams kregen zij voor het eerst een eigen poule. In de finale wist Polakbourgh @ Tereco te winnen van O-Ostaayen. J

ongenelis Betonboringen moest genoegen nemen met een derde plaats. Maandag werd alles weer afgebroken en het helperfeestje is inmiddels ook achter de rug. Evenals een eerste oefenmatch tegen de KPJ 8 tegen 8 bleek de KPJ wederom niet opgewassen tegen de aanvalsgolven van Ostaayens kant.

Het Ostaayen wat 11 september onder begeleiding van Hendrik H. weer de golven op gaat. Opgeven voor het visuitje kan nog altijd! Zondag 12 september staat de eerste wedstrijd in competitie verband op het programma en wel om 9u uit tegen de meiden van Wiga2. Voor meer info over ostaayen of foto’s en filmpjes van de kermis kunt u terecht op onze interactieve website.

 
Freddy K.
Geplaatst op Monday 30 August 2010, 21:41
Razende Reporter is weer on tour
 
P.K. te 8mile
Geplaatst op Tuesday 24 August 2010, 17:01
aanvang wedstrijd 19:00 gaarna 18:45 aanwezig zodat er warm gelopen kan worden, zal kijken of ik nog wat shirte in de kast heb liggen.

m.v.g

veldmeester P.K
 
P.K. te 8mile
Geplaatst op Tuesday 24 August 2010, 16:59
aanstaande donderdag 26 augustus een oefenmatch tegen de KPJ.

zag zondag FC romenia ook een party spelen, ben blij dat ik julie weer mag verwelkomen op in mijn knollentuin

 
bndestem
Geplaatst op Tuesday 17 August 2010, 16:25
waar blijven de foto's
 
jantje foto
Geplaatst op Sunday 08 August 2010, 06:44
waar blijven de rest van de foto's van de kermis ??
of zijn ze di allemaal
 
foor ganger
Geplaatst op Wednesday 04 August 2010, 19:09
zen nogal wa picca's Sad
 

<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Zoeken