Gastenboek
Toont 60 - 90 van 374 resultaten Bericht toevoegen
Naam Bericht
Wagij,
Geplaatst op Wednesday 21 December 2011, 15:57
is toch al lang en breed bekend data vanavond is Sad
 
ostaayense boy
Geplaatst op Tuesday 20 December 2011, 17:56
hoe zit het met de EINDEJAARSVERGADERING? wordt beetje krapdag denk ik?
 
Nieuwsflits week 50
Geplaatst op Tuesday 13 December 2011, 15:21
Als we na de statistieken kijken van deze voetbal jaargang zien we dat het in het speciaal voor Ostaayen een bijzonder jaar is. Bij het onbezouwen colectief uit de bloken is het altijd alles of niks, blijkt ook wel uit de twaalf gespeelde wedstrijden waarvan er 5 gewoonnen werden en 7 verloren. Ostaayen heeft dit seizoen al 58 goals om de oren gekregen, daarmee staat het fier aan kop in de tweede klasse wat betreft de tegengoals. Daartegen over staat dat het ook al maar lieft 49 keer zelf wist te scoren, goed voor een tweede plaats achter koploper KPJ Made die al 65 goals in het netje hebben hangen. Men staat netjes op een 6e plaats en kan 5 teams onder zich dulden. Waaronder ook ONA, een directe concurent en tegenstander van afgelopen zondag.

Aan het begin van de eerste helft kwam Ostaayen totaal niet in het spel voor. Met tien man werd er afgetrapt en elke keer kwamen de Canons een stap te laat. ONA was veel feller op de bal en had met het half uur een 0-2 voorsprong op zak. het laatste kwartier wist Ostaayen iets beter in het spel te komen wat enkele kansen opleverde. Grootste kans was voor Roy K. die vlak voor rust een sterke kopbal maar net langst de verkeerde kant van de paal zag scheren. De tweede helft stond er een heel ander Ostaayen op het veld. Er werd nog geen voetbal van de bovenste plank ten tonelen gelegd maar men kon elkaar toch beter vinden en kreeg lichtjes het overwicht. Halverwege de tweede helft was het RvH die de keeper wist te verassen met een afstandsschot en er 1-2 van maakte. Ostaayen rook bloed en werd iets gretiger wat resulteerde in een tweede goal. S.S. reageerde attent op geklungel in de ONA verdediging en kon met een verdekt opgesteld schot de keeper wederom verassen. 2-2 Tevens de eindstand van deze clash of the titans. Ostaayen wist dus een punt te stelen van een sterk spelend ONA en heeft nu zelf tien punten uit de laatste 4 duels binnen gesprokkeld. Volgende week staat de derby op de agenda uit tegen WIGA 2. LET OP om 9:00 aanvang match en er word NIET verzameld bij Den Thuur maar rechtstreeks na Camping de Laarse Heide gereden. Omstreek 8:30 word iedereen daar verwacht, zowel spelers als supporters uiteraard!

 
Pinchhitter
Geplaatst op Tuesday 13 December 2011, 15:20
die manne kunne de zondag derre handdoek wel thuis laten. wij drogen zullie wel af
 
ballenjongen
Geplaatst op Monday 12 December 2011, 15:52
we pakken de wiga zondag eerst kietele dan doodknijpe
 
Das Gesicht
Geplaatst op Monday 12 December 2011, 15:50
Hadden we maar gewonnen, alle concurenten hebben het op een remise gegooid van t weekend.
 
optimist
Geplaatst op Saturday 10 December 2011, 13:29
denk dat er dit jaar de banden opgepompt moeten worden van de platte kar! Biggrin
 
Het zonnetje in huis
Geplaatst op Saturday 10 December 2011, 10:43
Ongekend Ongekend en totaal niet Des Ostaayens. Dit seizoen stijgen wij echt boven ons zelf uit. Op dit moment kunnen we maar liefst 5 ploegen onder ons dulden, beide liesbossen, dula jacobs wegenbouw en de tegenstander van morgen ONA. Is dit dan Ostaayens GOUWE GENERATIE die er volgend jaar voor gaat zorgen dat de platte kar uit de schuur wordt getrokken?
 
trappistentrapper
Geplaatst op Friday 09 December 2011, 19:53
hallo v v ostaayenseboys, wij willen jullie er op wijzen dat leffe geen echte trappist is en westmalle daarintegen wel.

Mvgr,
fietsclub de trappistentrappers zundert
 
The flow
Geplaatst op Monday 05 December 2011, 14:42
Zo nou wel dan!!
 
Dula'er
Geplaatst op Tuesday 29 November 2011, 15:44
Toch niet helaas maar jullie zitten de midden moot kort op de hielen
 
HiepHoi
Geplaatst op Sunday 27 November 2011, 18:11
Dula nu ook gauw voorbij gestoken in de rangschikking
 
Verheugd supporter
Geplaatst op Monday 21 November 2011, 15:52
Toch wel mooi dat we dit seizoen duidelijk beter zijn dan Jacobs Wegenbouw! Twee keer in 5 weken met met 6-3 en 3-6 aan de kant gezet
 
ostaayense boy2
Geplaatst op Friday 18 November 2011, 14:10
elf? elf? elf?
 
ostaayense boy
Geplaatst op Friday 18 November 2011, 10:27
tien tien tien tien
 
RvH
Geplaatst op Thursday 17 November 2011, 10:32
Gezien het gewijzigdt programma komende zondag Jacobs Wegenbouw nog maar eens oprollen TongueBiggrin
 
Nieuwsflits Woensdag 9 November
Geplaatst op Monday 07 November 2011, 21:50
Ostaayense Boys - Buitenlust '72 3-4. En dat hadden de boys aan zichzelf te verwijten. Erg jammer want met een overwinning en de daarbij behorende drie punten hadden we ons bovenin de middenmoot kunnen melden. Met een 3-1 voor sprong werd er een kwartiertje aan de kant gelegen en bleek het een collectief falen wat de tweede helft roet in het eten gooide. In de eerste helft wist Ostaayen na een van weerszijde rommelig begin het initiatief lichtelijk na zich toe te trekken en het verzuimde de score voor rust verder uit te bouwen. Na rust werd er op de zelfde voet verder gevoetbald. Na een kwartier overheersing was het echter Buitenlust wat met een snelle counter op 3-2 wist te komen. Ostaayen leek de punten alsnog over de streep te trekke. maar kreeg in de laatste 5 minuten met twee tegen goals het deksel op de neus. Wel weer meer als 11 man present. Het waren er dit keer 13,5.

Dan ook nog nieuws waar we wel blij van worden.

Zaterdag 14 Januari 2012, Teerfeest!!!

Hiervoor moet natuurlijk alles wijken, dus omcirkel deze datum alvast met een dikke vette stift in uw agenda. Opgeven kan bij Ron v. H. over het nr 0613176621. Traditioneel word er weer geteerd in twee etappe's, 's middags gaan we erop uit en er kan ook 's avonds juist voor het eten aan worden gesloten met daarop volgend de feestavond.


Vermeld bij de opgaven ook duidelijk met hoeveel personen je aanwezig bent en of je de volle dag aanwezig bent, of 's avonds aansluit.


Zondag 13 November word er thuis gevoetbald tegen Dula. 9:30 Aanwezig @ Sportcomplex Ostaayen. 
Complete Nieuwsflits
Geplaatst op Thursday 03 November 2011, 15:41
Enkele weken gelden is het alweer dat u de altijd soepel lezende Ostaayense Boys nieuwsflits onder uw ogen door kon laten glijden en langzaam in uw gedachten op te laten nemen om deze in uw hoofd om te laten zetten tot zeer waarschijnlijk hilarische gedachtenbeelden over hoe en wat die Ostaayense Boys elke zondag vroeg in de morgen toch weer op het veld presteren. En dat kan ik u als razende reporter bij deze vertellen. Gewoon allemaal zijn gangentje! Met wekelijks een magere opkomst weten we de laatste wedstrijden toch weer elf personen bij elkaar te sprokelen die het voor elkaar over hebben om toch uit bed te komen. In scoren opzicht gaat het dit seizoen bovengemiddeld goed. De laatste vier wedstrijden werd er zomaar 13 maal gescoord door het onbezouwen collectief uit de Bloken. Toch werd maar één van die vier laatste wedstrijden met winst afgesloten. Twee weken gelden tegen, niet onverdienstelijk, Jacobs Wegenbouw die normaal toch wel in de hogere regionen van onze klasse mee draaien. De week ervoor werd van koploper KPJ Made, op het moment dat u dit leest 9 gespeeld 9 gewonnen, uit met 9-3 verloren. En afgelopen zondag op het Champions League podium ging de internationale topper uit bij de Ford met 8-5 verloren. Een punten deling was in deze heftige maar, vooral historisch gezien, nog redelijk sportieve wedstrijd meer terecht geweest dan de uitslag nu doet vermoeden. Gelukkig mogen we de komende twee wedstrijden onze kunsten weer ten tonele spreiden op ons eigen biljart laken aan de Ostaayensebaan! 6 November zal dit zijn tegen Buitenlust '72 en de week erop tegen Dula.

 
Sneak Previeuw
Geplaatst op Monday 31 October 2011, 20:54
Enkele weken gelden is het alweer dat u de altijd soepel lezende Ostaayense Boys nieuwsflits onder uw ogen door kon laten glijden en langzaam in uw gedachten op te laten nemen om deze in uw hoofd om te laten zetten tot zeer waarschijnlijk hilarische gedachtenbeelden over hoe en wat die Ostaayense Boys elke zondag vroeg in de morgen toch weer op het veld presteren.
 
Hoera!
Geplaatst op Tuesday 25 October 2011, 15:39
Piet afgelopen zondag unaniem tot nieuwe voorzitter verkozen, met 10 voor en 1 tegen Stem. Hoera! Hoera! Hoera!
 
B.A.
Geplaatst op Thursday 20 October 2011, 15:43
YOU CRAZY FOOL! I ain't gonna fly no airplane!
 
oplettende molukker
Geplaatst op Thursday 20 October 2011, 10:55
Naar het schijnt zijn de leden van de MC Sathudara in gesprek met de MC p k te a om hun duistere vergaderingen in de ddo te kunnen laten plaats vinden.Hier zal het laatste nog niet over gezegd zijn.De plaatselijke timmerman zou weer benaderd zijn om de boel op te knappen
 
Hiep Hoi
Geplaatst op Monday 10 October 2011, 15:18
Hallo Boys het goede nieuws al vernomen? Na de kleinere versie van de Platte, de Plattere. Is nu ook de nog plattere, de Platste op komst TongueBiggrin
 
zunne zuun
Geplaatst op Saturday 08 October 2011, 10:51
ge moi mai pa is nie belachelijk zitte moake!! want ik kom ok bij ostaaye voetballe samen mej munne a.s. broerje
 
Informant
Geplaatst op Friday 07 October 2011, 16:01
Dan moet je even bellen met Machielsuh!
 
gekwetste
Geplaatst op Thursday 06 October 2011, 06:53
kan ik een stukske bestellen
 
slagerij t gerookt hammetje
Geplaatst op Tuesday 04 October 2011, 10:29
nu 2 meniscus halen 1 betalen!
 
assistent chirurg
Geplaatst op Saturday 01 October 2011, 08:59
Dat taai stukje vlees heeft ons mooi wat overuren opgeleverd, een kleine operatie werd een grote ingreep van bijna 23uur
 
chirurg
Geplaatst op Saturday 01 October 2011, 04:31
Afgelopen week een taai stukse miniskus verwijdert uit de knie van een persoon, hij noemde zichzelf de rots in de verdedigeging van de Ostaayense Boys?!
 
Nieuwsflits week 38
Geplaatst op Wednesday 21 September 2011, 15:55
Ostaayense Boys
Zo'n drie weken geleden kon iedereen in deze bijna wekelijkse nieuwsflits lezen dat wij het nieuwe seizoen vol goede moed ingingen. Toen, voor en na onze eerste wedstrijd leek het erop dat de selectie breed genoeg was om links en rechts wat klappen opgevangen. Nu, drie weken later ziet het er helaas allemaal al weer wat minder rooskleuriger uit. Inmiddels heeft men alweer twee wedstrijden met tien man afgeworken wat uiteraard erg jammer is voor die kleine vaste club die er wel staat. Afgelopen zondag was het ook het gebrek aan de elfde man wat De Canons opbrak. Uit bij ONA kwam men voor rust nog op gelijke hoogte, 1-1. Op aangeven van Stefan S. zag Roy K. zijn inzet van de lijn gehaald worden waardoor de bal plots bij Ronald E. voor zijn voeten viel die deze wel de lijn wist te laten passeren. Na een eerste helft veelal achteruit lopen was het Ostaayen wat de eerste twinitg minuten van de tweede helft aandrong. Gescoord werd er niet meer en ONA liep uit naar een 4-1 voorsprong. Vorige week werd er grotendeels met tien man gespeeld tegen kpj Liesbos 6. Liesbos had de gehele eerste helft het initiatief stevig in handen en wist twee maal te scoren. Ook ostaayen wist voor rust nog van de nul af te komen. Direct na rust stelde Ostaayen orde op zaken, met een flitsende aanval werden elf liesbossers te kijk gezet 2-2. Ostaayen kwam 3-2 voor waar de liesbossers eigenlijk maar niks van begrepen. Toen Ostaayen Liesbos op 3-3 zag komen vond het het wel wellentjes. Zo'n 25 minuten in de tweede helft arriveerde eindelijk Ostaayense elfde man. J.vd B. nam de linksbakc positie over van v. Pul die hierop een linie naar voren werd geschoven en te kampen kreeg met grote vrijheiden in zijn speelgebied. Het hele elftal ging er achterstaan en met liefts 7-3 werd er gewonnen. Zaterdag 24 September worden alle vissers morgens om half 7 a kwart voor 7 bij Den Thuur verwacht. Omstreeks 7u morgens zal de taxi hier vertrekken richting Hendrik H. voor het visuitje! Zondag 25 September staat 'de nieuwe derby' op het programma. Thuis word er om 10:00 gevoetbald tegen Wiga 2. Sensatie is hierbij verzekerd!


 

<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Zoeken